YATAK YIKAMA AŞAMALARI

1. Islatma

Bu aşamada antibakteriyel ve oksijen bazlı deterjan karışımını  koyduğumuz püskürtme aracımız ile kumaşın ıslanmasını sağlarız.Islatma bittikten sonra 5 dakika bekleriz. Bu sayede kirler ve lekeler yumuşar.Koltuk ve yatak yıkama için bu ürünleri kullanmamızın sebebi yıkamadan sonra aylar geçse bile kumaşın antibakteriyel kalması ve bakterilerle savaşmasıdır.

2. Leke Çalışması

Bu aşama en önemli aşamadır.Yatak kumaşında en ufak bir kir en ufak bir koku v.b kalmayıncaya kadar leke cinsine uygun (kan, çiş, boya v.b.) leke çıkarıcılar püskürtülür ve fırçalanır.Bu sayede yataklarınızdaki kirler kumaştan temizlenmiş olur.

3. Vakumlama

Bu Aşama da çok önemlidir.Eğer su iyi çekilmez ise  koku ve kusma yapabilir.Bu aşamada koltuk kumaşının 5  cm altına kadar inen temiz suyu kirli su olarak makinemizin haznesine çekeriz.Bu sayede yatağınız kirlerden arınmış olur ve bu sistem yatak temizleninceye kadar devam eder.Yatağınızın temizlendiğini ise vakum makinesinin ucundaki aparatın içinden geçen suyun renginden anlamaktayız.Eğer suyun rengi halen sarı, siyah veya kahverengi ise hala kumaşta kir var demektir ve yıkama işlemine devam edilir.

Vakumlama işlemi bittikten sonra yatağınız artık hem dış yüzeyi hem de içi tamamen temizlenmiş ve bakteri, mayt ve mikroplardan arınmış olur.Biraz nemli kalan yatağınız hava şartlarına ve odanın havalandırma duruma göre olduğu yerde 6-12 saat sonra tamamen kurumuş olur.

Artık yatağınızda rahat ve huzur içinde hem siz hem de sevdikleriniz uyuyabilir.